31. března 2018

Jarní vintage.

Dnešní inspiraci přináším ve vintage stylu. Jarní přání bývají pestrá, s jasnými barvami. Jako "rebelka" jsem to opět potřebovala udělat jinak...

27. března 2018

Děvče jako proutek...

Po sete gumových cling razítok JARO som tentokrát siahla pri zhotovení veľkonočného ATC setu
"Děvče jako proutek".

Vyskúšala som zelenú a ružovú verziu kartičiek (nakoľko v jednej z posledných privátnych ATC výmien bola vyžiadaná vyslovene ružová kombinácia). Pri zelenom podklade som použila LSG spreje, pri ružovom distress inky.
Motív zajačika a nápis som otlačila na kraft papier, dozdobovala som farbenou gázou, kamienkami, pierkom a papierovými výrezmi s motívom rastlín...







Prajem krásny deň!

20. března 2018

Volanie jari...


Moje dnešné jarné pohľadnice vznikli vrstvením a vzájomným podkladaním kúskov papiera rôznych rozmerov. Pomedzi ne som vkladala gázu farbenú pomocou  distress inks.
Blahopriania boli dozdobené samolepiacimi kamienkami a enamelkami, samolepkami, lepenkovými výrezmi, kovovými klipmi, obrázkami s jarnými motívmi, šnúrkou, špagátikom...
Základ pohľadníc je zhotovený z kraft papiera - využiť je možné napr. Cards&Envelopes.

Blahoprianie v pastelovej kombinácii ružovej so zelenou...




Retro kombinácia oranžovej, zelenej a hnedej s využitím razítka zo skvelého setu JARO...





Prajem krásny deň!


13. března 2018

Pexeso zo zbytkov


V dnešnom príspevku si preriedime zásoby menších kúskov papiera a spotrebujeme zvyšky farbených podkladov. Výsledkom bude skvelý a originálny darček pre naše ratolesti - pexeso.

V mojom prípade boli použité:

Podklad kartičiek z kraft papiera (6 x 6 cm)
Rôzne zbytky papierov farbených pomocou gelli plate, akrylových farieb, popr. razítkovacími poduškami, sprejmi, alebo zbytky vzorovaných papierov (5,5 x 5,5 cm)
Rôzne motívy razítok


Všetky kartičky zhotovujeme samozrejme duplicitne a hoci ani jednotlivé páry nebudú navlas identické, vzniknú Vám originálne kúsky a u detí jednoznačne zabodujú ;-)

Poznámka: je potrebné rátať s tým, že deti sú v tejto hre preborníci a je takmer nemožné ich tromfnúť - ani napriek dlhodobému užívaniu vitamínových preparátov, podporujúcich zlepšenie pamäte... ;-)






Prajem krásny deň!

8. března 2018

K narození chlapečka...

Chvíle volného času a konečně zase můžu vzít do ruky papír, nůžky, razítka, barvy a všemožné ozdoby. Pro inspiraci jsem vytvořila dvě přání s malými andílky, gratulace k narození chlapečka.

6. března 2018

Retro cukrárnička...

Na vytvorenie ozaj jednoduchého a rýchleho retro podkladu si vystačíme s málom. V mojom prípade boli použité:

Distress Inks - obľúbené razítkovacie podušky
Stencil - šablónka (na retro look vhodné rôzne geometrické tvary, popr. ich kombinácie)
Podkladové razítka (opäť je možné využiť razítka s geometrickým vzorom, alebo text, číslice...)

Dotvorenie ATC - za pomoci rôznych zbytkov a kúskov papiera zo starých kníh a zošitov, papierových ozdôb, kúskov bodkovaných látok, svorkami a vintage obrázkami...